Menu
Specialiteiten
Versbereide paling.
met 7 soorten vis, rouille, gruyèrekaas en toasts.
Gebakken vongolé's , look, ... met pasta.
wordt vergezeld van een bladerdeeggebakje, frietjes en sla
Snacks
met een spiegelei
met spaghettisaus
met ananas
met Spek, Champignons, Kaas en tomaat
Aux lardons, champignons, fromage et tomates
met handgepelde grijze garnalen
Voorgerechten
6 stuks / 6 pièces
6 stuks / 6 pièces
6 stuks / 6 pièces
6 stuks / 6 pièces
Hoofdgerechten
Rundssteak van 250 gr.
Sauzen / Sauces
-> Archiduc + € 3,80
-> Peper/Poivre + € 3,80
-> Béarnaise + € 3,80
-> Rocquefort + € 3,80
met 7 soorten vis, rouille, gruyèrekaas en toasts.
9 stuks / 9 pièces
met frietjes of pasta
9 stuks / 9 pièces
met frietjes of pasta
9 stuks / 9 pièces
met frietjes of pasta
9 stuks / 9 pièces
met frietjes of pasta
Salades
met frietjes of brood
met frietjes of brood
met frietjes of brood
met frietjes of brood
met frietjes of brood
Desserts
met warme chocolade
Recensie van Topchocolatier Persoone :



Volg ons op...
Wist u dat...

dat wij nog een "extra" of een jobstudent zoeken voor hulp in de zaal of achter de bar.
Jaarlijks Verlof

Wij sluiten van maandag
10 maart tot en met vrijdag 14 maart 2025.
Gesloten op kerstavond, kerstdag en oudejaarsavond.
Op nieuwjaarsdag open.
Uw feestje bij ons.

Wij organiseren graag uw feestjes i.v.m.:
- verjaardag
- personeel
- huwelijk
- pensioen
- geboorte
- communie
Gratis Discobar !!!